Следвайте Гласове в НАТО започва планирани противоядрени учения, които ще продължат

...
Следвайте Гласове в НАТО започва планирани противоядрени учения, които ще продължат
Коментари Харесай

НАТО започва противоядрени военни учения в Белгия, над Северно море и Великобритания

Следвайте " Гласове " в 
НАТО стартира планувани противоядрени учения, които ще продължат до 30 октомври. Целта им е да подсигурява успеваемост на сдържането на Алианса. Тренировъчни полети се организират в Белгия, която е хазаин на ученията, планувани са и полети над Северно Море и Англия.

Тази година образованията се организират на фона на ескалиращо напрежение поради съветската инвазия в Украйна и многократните закани то страната на Москва, че ще употребява нуклеарно оръжие в спора, съобщи Българска национална телевизия.
От съветското министерство на защитата оповестиха, че са отблъснали украинските офанзиви край Донецк, Херсон и Николаев. Иран за следващ път отхвърли обвиняванията, че доставя Русия с дронове.
Според украинското военно командване " Юг " обаче единствено за час са свалени 11 безпилотни самолета-камикадзе, иранско произвеждане.

В среднощното си послание президентът Зеленски сподели, че сега най-тежка е обстановката в региона на град Бахмут. " Ситуация по фронтовата линия не е претърпяла основни промени през миналия ден. Горещите точки в Донбас са Соледар и Бахмут, там се води извънредно тежка борба. Окупаторите хвърлят против нашите сили всички, което имат, в това число и 2 000 пандизчии - те са измежду наемниците там ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

Източник: frognews.bg
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР